2016 m. gruodžio 31 d., 20:00 val. Vilniaus senamiesčio širdyje esančiame restorane-bistro “Mykolo-4” kviečiame dalyvauti Naujųjų 2017-ųjų metų išvakarių puotoje: Maisto ir vyno santuoka Vilniaus buržua virtuvės receptų interpretacijos ir vyno derinimas pagal XIX-XX amžių sandūros rekomendacijas Specialiai šiam vakarui mūsų šefo sukurtą Vilniaus buržua virtuvės interpetaciją akomponuoja somelje priderinti vynai pagal XIX-XX amžių vyno […]

Restoranas „Mykolo 4“, tęsiantis Vilniaus prieškario gastronomijos tradicijas, š. m. vasario 16 d. Lietuvos valstybės atkūrimo dienos proga kviečia vilniečius ir Vilniaus svečius į pokylinius pietus. Pokylinių pietų meniu šefas kuria interpretuodamas 1925 metais Kaune išleistos knygos „Virėja. Praktiškas šeimininkės vadovas“ receptus. Atraskime tarpukario Kauną… per skrandį!

Vilniaus XIX a. buržua virtuvės Interpretacijos Kviečiame Jus į ypatingą šių metų vakarienę atrasti XIX a. buržuazinę virtuvę per XXI a. spalvų ir skonio interpretaciją. Šio vakaro metu mes ruošime tradicinius patiekalus, tokius kaip bulviniai blynai, koldūnai, marinuoti burokėliai, medaus pyragaitis, lietuviški sūriai, naminė duona. Tačiau šią tradicinę skonių paletę patieksime naujai. Kaina: 80,- Eur […]