Vietiniai lietuviški ingredientai

Iš močiutės sodo, ūkininkų laukų, patikimiausių maisto tiekėjų

Šeimyninis restoranas-bistro

Restoranas-bistro „Mykolo 4“ yra pavadintas Arkangelo Šv. Mykolo, žmonių globėjo vardu, kaip ir to paties pavadinimo Vilniaus Senamiesčio gatvė, kurioje įsikūręs restoranas.

Restoranas kviečia atrasti Vilnietiškos miestiečių (buržua) patiekalų skonį ir pasimėgauti išskirtinias vynais bei midumi. Jauki ir miela akiai aplinka, švelni muzika, draugiškas ir šiltas aptarnavimas, išskirtiniai skonių deriniai – dar vienas puikus jūsų pasirinkimas, jei norite padovanoti sau įsimintiną vakarą, pavaišinti svečius, paminėti Jums ypatingą progą ar tiesiog puikiai praleisti laiką su draugais. Tai vieta, į kurią norėsite sugrįžti ir rekomenduosite kitiems.

Mes tikime, kad mūsų stiprybė – tai mūsų šeima, pagarba, atvirumas ir meilė darbui. Laukiame Jūsų restorane-bistro „Mykolo 4“!

Šeimininkai Zita ir Skirmantas Rimkai

Vienintelis toks Vilniuje

Mūsų receptai surinkti iš senųjų Vilniaus ponių užrašų,
jų namų šeimininkučių pasakojimų ir šiuolaikiškai interpretuojami mūsų šefo

Vilniaus miestietiškos gastronomijos tradicijos

Vilniaus miestietiškos
gastronomijos tradicijos

Restoranas-bistro “Mykolo 4” yra vienintelis Vilniuje restoranas, kuris puoselėje miestietišką (buržuazinę) Vilniaus virtuvę ir tęsia iki Antrojo pasaulinio karo pasiektas aukštumas šiandien. Vilniaus miestietiškoji virtuvė susiformavo XIX a. stipriai veikiama prancūzų buržuazinės virtuvės ir aukštosios gastronomijos mokslo.

Šiandien mūsų šefas toliau tobulina vietinius patiekalus pagal paskutines šiandienos prancūziškas aukštosios gastornomijos madas, mums įprastus patiekalus patiekdamas vis kitaip. Tai – lietuviška virtuvė kitaip.

Mes vertiname tradicijas, tačiau žengiame koja kojon su šiuolaikinėmis maisto gaminimo tendencijomis, pristatome Jums ne tik šimtmečius skaičiuojančius lietuviškus gėrimus, bet ir geriausius vynus iš viso pasaulio.

Skanaus ir į sveikatą!